Verkies jij het nagerecht boven het voorgerecht – en eigenlijk ook boven het hoofdgerecht? Dan hebben wij goed nieuws.
In dit nieuwe pop-uprestaurant krijg je een zevengangendiner, enkel bestaande uit toetjes op je bordje.
Het is véél, maar gelukkig gaan toetjes rechtstreeks naar het hart en niet naar de maag. Plek zat.
Suikerbom
Het nieuwe restaurant heet The Dessert Club en opent op 23 juli haar deuren in Apeldoorn. Voor het menu betaal je 55 euro, exclusief drankjes. Tim Koldenhof, bedenker van het zevengangenmenu, zegt tegenover RTL Nieuws dat hij de beste patissiers heeft gevraagd voor het bedenken van de gerechten. “Maar we willen niet dat mensen een grote suikerbom gaan eten. Er staat geen crème brûlée of dame blanche op de kaart.”
Het concept is echter niet nieuw. Mocht Apeldoorn net te ver rijden zijn voor jou, dan kun je ook naar andere plekken in Nederland voor een avond desserts only. Zo heb je Dessertbar in Haarlem enToet in Groningen.