Zowel presentatrice Natasja Froger (56) als echtgenoot René staan regelmatig in de keuken. En als ze eens geen zin hebben om te koken, dan halen ze een moot gebakken vis.
In LINDA.205 vraagt journalist Mara Grimm haar het schort van het lijf.
Uit eten
Je bent gefotografeerd bij The Red Sun in Blaricum.
“We noemen het ons clubhuis: we proberen er minstens één keer per maand te eten. Vaak komen we mensen uit het dorp tegen en eindigen we met z’n allen aan een lange tafel.”
Wat moet je daar bestellen?
“Mijn mannen maak je enorm blij met de wagyu, ik ga meestal voor de soft shell crab. Ik ben sowieso van de sushi. Ooit zou ik naar Japan willen om bij topzaken sushi te eten – tot die tijd zweer ik bij The Red Sun.”
Zelf koken
Wat kook je graag?
“Ik maak vaak stamppot, broccoli- kipschotel, risotto of een verspakket uit de supermarkt. Op zaterdag halen we graag gebakken vis. René kookt ook regelmatig en eet het liefst alle dagen pikant. Aan alles wat ik op tafel zet, voegt hij standaard de allerheetste sambal toe die hij kan vinden. Gelukkig is hij ook gek op groenten.
Verder schuiven de kinderen nog steeds drie keer per week aan. Terwijl ik sta te koken, eten ze de halve pan al leeg. Aan keukenspullen geef ik overigens amper geld uit, ik gebruik nog steeds het servies dat we in 1991 voor ons huwelijk kregen. ”
Het hele interview met Natasja Froger lees je in de nieuwe LINDA. ‘BIKINI AAN EN GAAN’. Koop ‘m in de winkel of bestel het nummer online.