Het is de verjaardag van onze koning. Gegarandeerd dat die ene oranje tompouce weer voor je neus komt te staan (of meerdere). Maar hoe ga je dat gebakje nu handig naar binnen werken?
Tijd voor oranje tompoucen: dit zegt de manier waarop jij een tompouce eet over jou
Iedereen doet het anders en jouw eettechniek zegt verrassend veel over je karakter.
De happer
Jij houdt niet van teveel gedoe en schuift het oranje gebakje zo naar binnen. De geplette roomlaag schrikt jou niet af, want waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? In het dagelijks leven ben je zorgeloos, maar ook een beetje slordig. Die laag bakkersroom komt namelijk gegarandeerd op je handen of je kin terecht. No shame, jij doet je niet anders of netter voor dan je bent.
De probleem tackelaar
Voor ieder probleem vind jij een oplossing. Door de tompouce op z’n kant te leggen kun je gemakkelijk kleine stukjes van het gebak eten, waarbij je zowel de room als de boven- en onderkant in een hap kunt meepakken. Vrienden komen dan ook altijd naar jou toe voor advies, want jij weet hoe je zelfs de lastigste situaties rationeel en oplossingsgericht kunt benaderen.
De stapelaar
Jij hebt een vaste hand tijdens een potje Yenga en weet waar je aan begint voordat je ergens ‘ja’ tegen zegt. Het gebakje eet jij met gemak door het oranje dak van de tompouce er af te halen. De rest van het gebak stapel je op de oranje bovenkant. Een inspirerende techniek en een echte trendsetter. Volgend jaar met koningsdag past iedereen die het ziet gegarandeerd jouw tactiek toe.
De splitter
Jij bent ervan overtuigd dat je de perfecte techniek hebt gevonden om zowel de room als het deeg in verhouding naar binnen te werken. Door de tompouce door het midden van de roomlaag te snijden, split je het gebak in twee. In het dagelijks leven ben je waarschijnlijk een perfectionist, maar dit zie jij als een van de beste kanten van jezelf. Kritisch en gedreven om de beste prestaties te leveren.
De paniekzaaier
Of je nu bij je schoonouders zit of je eigen vertrouwde omgeving, bij het zien van een tompouce schiet jij meteen in de stress. Je begint de room tussen de lagen weg te schrapen in een wanhopige poging om netjes te eten. Niet handig, want je blijft over met een wankele tompouce-zandloper. Jij lijkt af en toe een steuntje in de rug nodig te hebben. Iemand die je de juiste richting op stuurt en je twee keer laat nadenken voordat je ergens aan begint.
De uitkleder
Jij leeft van dag tot dag, en precies hetzelfde doe je met je gebakje. Eerst de bovenste laag eten, om vervolgens te beginnen aan de room. De onderkant is voor jou vanzelfsprekend de laatste laag die je opeet. Daarmee raak je het uiteindelijke doel misschien een beetje kwijt, want genieten van de droge onderste laag doet bijna niemand.
Dit artikel verscheen in 2022 al eerder op de website van LINDA.meiden.
Oranje boven... of toch onder? 6 x de meest originele koningsdaglooksLees meer