Ben jij jouw favoriete cocktail na alle Espresso Martini, a.k.a. Esma’s, avondjes nog steeds niet beu? En eet je graag oliebollen op oudejaarsavond? Zoek dan niet verder: er bestaan nu Esma-oliebollen.
Ja, je hoort het goed.
Esma oliebollen
De feestdagen draaien om het samenzijn, de gezelligheid én het eten. Vooral dat laatste wordt dit jaar nóg leuker, want hoe knal je het nieuwe jaar nou beter in dan met Esma oliebollen?
LINDA.meiden belt met Tom Commers, de man achter de oliebol. En hij is – hoe kan het ook anders – oliebollen aan het maken. “Ik heb in de zomer een strandtent en weet wat hip is. Vorig jaar maakte ik de limoncello oliebol. Dit jaar was het niet te missen wat het drankje van het jaar is: de Espresso Martini. Ik dacht: hoe leuk is het als je die met oud en nieuw kunt eten?”
En zo maakt Tom, ook wel bekend als de Oliebollen Expert, de Esma oliebol. “De vulling van de oliebol is gemaakt van Espresso Martini en er zit ook een pipetje met drank in”, vertelt hij. Een goed recept om het nieuwe jaar mee in te gaan dus. De bol is echter alleen te bestellen in Den Haag en Amsterdam.