In de LINDA.original EETleven vertelt een BN’er over zijn of haar eetgewoontes. Van lijntips, succesgerecht, lievelingsrestaurant tot niet te pruimen.
Kees Tol deelt alles over onder andere zijn stergerechten en zijn ideale laatste avondmaal.
Kees Tol
Ondanks het feit dat de presentator aangeeft totáál geen keukenprins te zijn, heeft hij toch een paar showstoppers. Hij vertelt over zijn drie beste gerechten. ‘Ik sta bekend om mijn Kees-kerrie, ik sta bekend om mijn bijzondere bami, en ik sta bekend om mijn amazing macaroni. Dat zijn mijn drie pijlers.”
Maar nee, vaak koken doet hij niet. “Zo’n twee keer in de week”, meldt hij. “Het is wel altijd vers wat ik eet. Het is geen opwarmmaaltijd, bij de supermarkt vandaan.” Maar misschien is het maar goed dat hij zichzelf vaak verwent met een lekkere en gezonde maaltijd van de traiteur, want bij de onmisbare dingen in de keuken kwam Kees niet verder dan ‘zout’. “Ik ben echt geen keukenprins.” Dat verklaart zijn stellige uitspraak dat hij niet voor een date kookt ook meteen.
‘Over Gewicht’
De rest van Kees zijn eetgewoontes is te zien in de video bovenin het artikel. En nu we het toch zo lekker over eten hebben: Kees Tol is weer elke woensdag om 21.30 uur op Net 5 te zien in een nieuw seizoen van het programma Over Gewicht, waarin hij samen met Edsilia Rombley dieettrends en superfoods onderzoekt.