Het kerstmenu van 2024 mag dan al bomvol zitten, ruimte voor een dessert is er natuurlijk altijd. En zeker met onderstaande, waarmee je gegarandeerd de show steelt. Luchtig, rijk van smaak én met een feestelijke touch.
En dat voor 3,49 euro.
Geen dessertstress
Desserts kunnen vaak een uitdaging zijn. Je wil namelijk deze kerst het liefst iets maken dat er indrukwekkend uitziet, goed smaakt en tegelijkertijd niet te veel tijd opslokt. Want eerlijk, wie heeft na het voorbereiden van een compleet kerstdiner nog de energie om een ingewikkeld nagerecht in elkaar te flansen? Juist. Dan wil je gaan voor onderstaande toet, genaamd Hemelse modder. Die is zacht en luchtig, heeft een diepe chocoladesmaak en wordt zo waarschijnlijk door al je gasten gewaardeerd. Je koopt ‘m bij Jumbo, want daar hebben ze ‘m extra feestelijk gemaakt met sierlijke witte – eetbare – sterretjes.
Lekker makkelijk
Je koopt het dessert van deze kerst gewoon kant-en-klaar en hoeft er zelf niets voor te doen. De Hemelse modder zelf is namelijk sowieso al een showstopper. Toch kun je er – voor de creatievelingen onder ons – nog een hoop mee doen. Denk aan het maken van een stijlvolle trifle waarin laagjes cake, fruit en de mousse samenkomen in een glazen schaal. Laag op laag op laag – gegarandeerd een applausmomentje als je ‘m op tafel zet. Liever geen gedoe? Serveer het de Hemelse modder dan in mooie kommetjes, voeg een takje munt toe en voilà: je hebt een restaurantwaardig dessert zonder zweetdruppels. Kun jij weer snel aan tafel schuiven.
Luxe en betaalbaar
Ook wel even lekker tijdens de oh-zo-dure feestdagen: een uitgave waar je bankrekening niet meteen door geplunderd wordt. Dit lekkere dessert voor kerst is namelijk 3,49 euro en dat is – voor 250 gram per bak – een fijne prijs voor een kerstdessert. Daar eet je namelijk gemakkelijk met z’n ….. van. En ja, het is ook heel logisch als jij zo’n bak in je eentje op krijgt. Hemels is-ie namelijk zeker.
Hemelse modder trifle
Helemaal uitpakken? Duik dan de keuken in voor die Hemelse modder trifle. Combineer de mousse met een zachte cake, frisse frambozen en romige slagroom. Is niet alleen heel lekker, maar ziet er nog knap uit ook. Extra punten van je tafelgenoten gegarandeerd.